Respect Evil 3 Remake, a fost confirmat la finalul Playstation State of Play 2019. Jocul include, de asemenea, titlul cooperativ multiplayer Resident Evil Resistance, si va ajunge pe PlayStation 4, Xbox One si Steam pe data de 3 aprilie 2020.

 

La fel ca remake-ul de mare succes al lui Resident Evil 2 lansat la inceputul acestui an, Resident Evil 3 modernizeaza a treia intrare in seria horror de supravietuire, renuntand unghiurile camerei fixe, optand pentru o perspectiva third-person a la Tomb Raider. Trailerul anuntului (pe care il puteti urmari mai jos) arata eroina iconica care trece printr-o cladire in flacari cu antagonistul Nemesis in urmarire, in timp ce restul trailerului se concentreaza pe poveste si personaje.

 

 

Resident Evil 3 Remake este setat in mijlocul izbucnirii virusului T in Racoon City si are loc in orele care au urmat si urmeaza evenimentele din Resident Evil 2. Jocul s-a evidentiat de predecesorii sai cand a fost lansat initial in 1999 prin introducerea personajului Nemesis – un bioweapon umanoid, care te urmareste in mare parte din joc, suierand „STARRRRRRSSSSS…”. Atmosfera de groaza si noul continut sunt aduse la viata cu motorul RE care a alimentat anterior Resident Evil 7: Biohazard, Resident Evil 2 si Devil May Cry 5, care promite sa modernizeze mecanica de joc a lui Resident Evil 3.

 

Oarecum surprinzator, Resident Evil 3 Remake vine, de asemenea, la pachet cu jocul cooperativ multiplayer, Resident Evil Resistance, un joc de supravietuire asimetric de patru contra unu, care a fost dezvaluit initial drept Project Resistance in cadrul Show-ului de la Tokyo la inceputul acestui an. Patru supravietuitori trebuie sa lucreze impreuna, folosind o varietate de arme si abilitatile unice ale fiecarui jucator, pentru a reprezenta o sansa de a scapa de un experiment controlat de un alt jucator care isi asuma rolul Mastermind. Mastermind poate manipula mediul inconjurator si poarta un pachet de carti care sa le permita sa plaseze capcane si creaturi mortale si chiar sa controleze direct bioweapon-urile de elita precum G-Birkin si Tyrant.

 

Cei care precomanda Resident Evil 3 inainte de lansarea sa din 3 aprilie 2020, vor primi Pachetul exclusiv de costume clasice care prezinta designul original pentru Jill Valentine si coafura pentru Carlos Oliveira.