Platforma pentru tranzactionare de criptomonede a entuziastului crypto, John McAfee, a fost imediat vizata de hackeri cu atac de refuz al serviciului (DOS) dupa lansarea sa, potrivit postului oficial Twitter de la McAfee.

 

Potrivit postului, serverele web pentru platforma de tranzactionare “McAfeeMagic” au fost lovite cu un atac DOS High Orbit Ion Cannon (HOIC) . Web site-ul Cybersecurity Imperva descrie un atac HOIC DOS, stresand o retea prin “inundarea sistemelor tinta cu solicitari HTTP GET si POST”.

 

Cu toate acestea, McAfee a publicat tweet-ul in aceeasi zi in care site-ul a fost din nou operational. Potrivit aceluiasi post, platforma de tranzactionare McAfeeMagic permite utilizatorilor sa tranzactioneze pe 8 exchange-uri crypto, comercianti cripto profesionisti comerciali si sa faca conversii de tip fiat-to-crypto cu un birou over-the-counter (OTC).

 

John McAffee intentioneaza, de asemenea, sa isi lanseze propriul token “McAfee Freedom Coin” in aceasta toamna. McAfee descrie designul sau pentru moneda ca pe o schema care sa o faca doar cu valoare intrinseca, fara valoare derivata din orice alt material:

“… Nu se bazeaza pe nicio marfa si nu este legata de valoarea sau comportamentul unui element sau entitate externa. Valoarea monedei va fi intotdeauna zero in raport cu orice alta moneda, totusi valoarea ei naturala pe piata este libera, complet, sa creasca “.

 

Dupa cum a raportat anterior Cointelegraph, reteaua Ethereum a avut probleme serioase din cauza atacurilor DOS din 2016. Utilizatorii rau intentionati au supraincarcat reteaua prin tranzactii, determinand reteaua Ethereum sa introduca un hard fork in blockchain pentru a continua sa opereze.