Scaunele si set-up-urile pentru gaming au ajuns intr-un punct in care nu au cum sa mai iasa de pe piata, indiferent ce se intampla! Anul trecut, Acer si-a prezentat cel mai recent scaun de gaming Predator Thronos Air care, impreuna cu diferite caracteristici interesante, prezinta si o functie de masaj pentru a va relaxa corpul in cadrul sesiunilor lungi de gaming.

 

Singurul scenariu in care va trebui sa urci din structura inalta de 1,5 metri este atunci cand nu mai poti tine ochii deschisi si trebuie neaparat sa dormi. Cu toate acestea, o companie japoneza a creat o configuratie de gaming ingenioasa, dar foarte simpla, care rezolva si aceasta problema! Compania numita Bauhutte a venit cu paturi de gaming care pot fi asortate cu gama sa extinsa de mobilier axat pe gaming pentru a construi cel mai bun setup de gaming.

 

Configuratia patului de jocuri Bauhutte care poate fi vazut in imaginile de mai jos valoreaza in jur de 1000 de dolari dupa conversia valutara si include lucruri precum un birou de gaming personalizabil, suport pentru cap, cadru pentru pat, rafturi rulante, o tava cu tastatura reglabila si chiar o patura de gaming si un fotoliu tip puf personalizabil. Daca doriti doar biroul de pat Bauhutte, acesta poate fi al vostru doar pentru 300 USD.

 

gaming

 

gaming

 

 

Pretul nu include costul unui computer sau consola de jocuri, monitoare si alte periferice de gaming. Cu toate acestea, s-ar putea sa fie una dintre cele mai ieftine configuratii de gaming care ne plac cu adevarat si ceva care nu a fost realizat inca de nici o alta marca (cel putin, nu suntem constienti de niciuna).