Din pacate, incepem ziua cu vesti proaste: Cyberpunk 2077, jocul de aventura- creat de cei de la CD Projekt Red este din nou amanat. Dezvoltatorul a facut anuntul pe Twitter, spunand ca titlul este asteptat sa fie lansat pe 19 noiembrie. Cyberpunk 2077 a fost initial programat pentru PlayStation 4, Xbox One si PC pe 16 aprilie, insa CD Projekt Red a a mutat data pe 17 septembrie in ianuarie – iar acum a mai adaugat cateva luni.

 

Fara indoiala, aceasta va fi o dezamagire majora pentru fanii de jocuri care au fost nerabdatori sa joace jocul inca de cand a fost dezvaluit la E3 2019. Acestea fiind spuse, se pare ca CD Projekt Red ar prefera sa nu grabeasca proiectul si, in schimb, sa ofere cea mai buna experienta posibila. “Cei dintre voi care sunt familiarizati cu modul in care facem jocurile stiu ca nu vom livra ceva care nu este gata”, a spus dezvoltatorul intr-o declaratie joi. „Ready when it’s done” nu este doar o fraza pe care o spunem pentru ca suna corect, este ceva pentru care traim, chiar si atunci cand stim ca multi ne vor uri pentru asta. ”

 

CD Projekt Red a adaugat ca, in acelasi timp, este pe deplin constient de faptul ca intarzierea jocului va veni in detrimentul increderii oamenilor si a remarcat ca este una dintre cele mai grele decizii pe care un dezvoltator le poate lua. “Intentia noastra este sa facem din Cyberpunk 2077 ceva care va ramane cu voi in anii urmatori. La final, speram sa intelegeti de ce am facut ceea ce am facut”, a spus CD Projekt Red. “In momentul in care scriem aceste cuvinte, Cyberpunk 2077 este terminat atat din punct de vedere al continutului, cat si al gameplay-ului. Quest-urile, filmuletele, abilitatile si elementele; toate aventurile pe care Night City trebuie sa le ofere – totul este gata.”

 

In timp ce jocul este gata in conformitate cu CD Projekt Red, lumea uriasa pe care o construieste prezinta provocari proprii, iar compania ar prefera sa-si aloce timp pentru a rezolva toate problemele care ar putea impiedica experienta jucatorilor. „Cu o astfel de abundenta de continut si sisteme complexe intretesandu-se intre ele”, a spus CD Project Red, „trebuie sa parcurgem corect totul, sa echilibram mecanica jocului si sa remediem o multime de erori”.

 

Stiu ca nu este ceea ce vreunul dintre noi care abia asteapta sa joace Cyberpunk 2077 vrea sa auda, dar cu totii putem fi de acord ca am prefera sa avem un joc care nu se simte grabit in prima zi. Deci, speram ca pe data de 19 noiembrie, vom vorbim cu totii despre cum Cyberpunk a meritat asteptarea.