CD Projekt Red a anuntat o intarziere pentru Cyberpunk 2077, impingand RPG-ul anticipat de la data sa initiala de lansare din 16 aprilie pana la 17 septembrie. Jocul – care este disponibil pentru precomanda – este inca programat sa fie lansat pentru Xbox One, PS4 , PC si Google Stadia, dar va trebui sa asteptati un pic mai mult pentru a va aprofunda in viitorul sau cyberpunk.

 

“In prezent, ne aflam intr-o stare in care jocul este complet jucabil, dar mai sunt bug-uri de rezolvat”, a scris CD Projekt Red intr-un comunicat de presa. “Orasul nocturn este masiv – plin de povesti, continut si locuri de vizitat, dar datorita scarii si complexitatii tuturor lucrurilor, avem nevoie de mai mult timp pentru testare si reparare de bug-uri. Ne dorim ca Cyberpunk 2077 sa fie incununarea realizarii pentru aceasta generatie si amanarea lansarii va oferi lunile pretioase de care avem nevoie pentru a face jocul perfect. ”

 

CD Projekt Red a adaugat ca vor exista „actualizari periodice” cu privire la progresul jocului. Ei au confirmat, de asemenea, ca echipa Cyberpunk 2077 va lucra mai mult timp, in ciuda timpului suplimentar – aceasta perioada, cunoscuta in industrie drept „crunch”, ramane una dintre problemele de baza ale discutiei in curs despre sindicalizarea industriei de jocuri. In ciuda intarzierii care impinge data de lansare mai aproape lansarea atat a seriei Xbox X, cat si a PlayStation 5, CD Projekt Red nu are in prezent planuri de a face versiuni pentru consolele de generatie urmatoare.

 

Night City este scena pentru Cyberpunk 2077, iar CD Projekt Red a spus ca doreste sa creeze designul orasului, astfel incat sa ofere o „abordare unica” pe cyberpunk. “Cand am aratat demo-ul de anul trecut, oamenii au fost surprinsi la inceput ca a fost atat de insorit”, a spus Marthe Jonkers, coordonatorul de arta conceptual Cyberpunk 2077, Marthe Jonkers, intr-un interviu pentru GamesIndustry.Biz. “Se asteptau la cyberpunk ploios si intunecat, dar poti sa faci un oras cyberpunk din California. Desigur, va ploua acolo, pentru ca avem un sistem meteorologic si va fi si noapte, dar incercam cu adevarat sa obtinem acest aspect nou cyberpunk.“

 

Orasul in sine este construit cu propria sa istorie, care are loc pe parcursul a patru epoci distincte. In timpul entropismului, a existat o saracie intensa. Kitsch a inregistrat o crestere a clasei joase si mijlocii, creand si cumparand articole colorate si extravagante. In timpul neomilitarismului, bogatii au invadat Night City si au construit zgarie-nori. In cele din urma, neokitsch a vazut bogatii adoptand stilul mai colorat al saracilor atunci cand au proiectat cladiri. Toate aceste stiluri se complementeaza unul pe celalalt, creand un oras in care sa poti identifica imediat cand a fost construit ceva sau din ce perioada provine cineva probabil.