Cyberpunk 2077 nu a avut o viata usoara, data de lansare fiindu-i amanata de 3 ori pe motivul ca CD Project Red a dorit sa scoata un produs perfect pe piata, lipsit de bug-uri. Din pacate acest lucru nu s-a intamplat, Cyberpunk 2077 intrand in aceeasi categorie cu alte jocuri mult asteptate precum Daikatana sau Duke Nukem Forever.

Bine, poate exageram putin, dar avand in vedere faptul ca toata lumea astepta un produs lipsit de probleme, ne raportam la anul 2020 cand costurile de productie pentru jocuri sunt mult mai mari decat in deceniile precedente.


Fiind lansat intr-un final in aceasta luna, Cyberpunk 2077 s-a dovedit a fi un joc nejucabil, fiind impanzit de bug-uri mici precum texturi si personaje care dispar si altele majore din cauza carora nu poti sa termini anumite misiuni.


E de inteles atunci ca cei care au platit bani buni pentru a-l juca sunt mai mult decat nemultumiti si isi vor banii inapoi.


CD Projekt Red si-au cerut scuze public pentru experienta dezamagitoare pe care Cyberpunk 2077 o ofera, recunoscand de asemenea ca versiunea pentru console nu a primit aceeasi atentie precum varianta de pe PC. Acestia au declarat ca vor oferi refund-uri, dar nu au comunicat sub niciun fel cu partenerii care se ocupa de distribuirea si vanzarea jocului, toate acestea ducand la furie din partea comunitatii.

Dupa o saptamana de nenumarate plangeri din partea clientilor, Sony s-a decis sa prea fraiele si a delistat jocul de pe platforma sa digitala, Playstation Store. Sony va oferi de asemenea refund-uri tuturor clientilor care au achizitionat jocul in format digital si doresc acest lucru.


Sony a declarat ca isi doresc un nivel ridicat de multumire pentru clientii sai, iar acest lucru nu a fost posibil cu Cyberpunk 2077.
Jocul va reveni pe platforma atunci cand va fi actualizat incat sa nu mai existe probleme de niciun fel.