Jocurile gratuite Playstation Plus Noiembrie 2019 pentru abonatii PlayStation Plus au fost dezvaluite si este una dintre cele mai bune luni din acest an. Abonatii vor primi jocul de actiune provocator Nioh, precum si teribilul joc horror Outlast 2.

 

Actiunea Nioh se petrece in Japonia feudala fictiva si te pune in pantofii lui William Adams care – in joc si in viata reala – este primul samurai occidental. Jocul sau este foarte comparabil cu seria Dark SOuls, cu lupta provocatoare, niveluri uriase deschise si bossi mari, care probabil va vor tabaci fundul. Recenzia de la Nioh a a avut note excelente si a numit-o „spin eficient si plin de lupta pe lupta si explorare inspirata de Dark Souls”.

 

Bossi gigantici pot provoca teama, dar al doilea joc PS Plus inspira teroare pura. Outlast 2 este o calatorie in first person printr-o zona terifianta dupa alta. Dupa un accident de elicopter, sotia ta dispare intr-o regiune indepartata infioratoare, plina de cultisti desfigurati care cauta sa ucida pe oricine gasesc. Dotat cu camera dvs. video de incredere, trebuie sa folositi functionalitatea de vizionare de noapte si de inregistrare pentru a te strecura, supravietui si salva sotia. Recenzia Outlast 2 GameSpot a comparat jocul cu „o plimbare printr-o casa bantuita cu adevarat uimitoare”, cu o note de 7/10.

 

Ambele jocuri se alatura echipei PS Plus pe 5 noiembrie. Dupa ce sunt disponibile, le puteti adauga in cos. Dupa aceea, sunt ale tale de pastrat atata timp cat esti abonat la PlayStation Plus.

 

Desigur, mai ramane ceva timp pentru ofertele PlayStation Plus din octombrie, asa ca daca nu ati solicitat jocurile gratuite pentru aceasta luna, atunci asigurati-va ca o faceti inainte de expirarea timpului. The Last of Us Remastered si MLB Show 19 sunt disponibile pentru a fi revendicate pana pe 5 noiembrie.