Assassin’s Creed Syndicate este unul dintre cele doua jocuri gratuite care incheie ultima saptamana a lunii februarie pentru Epic Games Store. Titlul este insotit de Faeria jocul de strategie si colectare a cardurilor pentru PC anuntat saptamana trecuta.

 

Assassin’s Creed Syndicate, lansat in 2015, a fost ultimul dintr-o serie de cinci jocuri cu perioada cuprinsa intre anii 1700 si 1800, inainte ca seria sa revina dupa un an de hiatus cu tema actuala a lumii antice. Stabiliti la Londra victoriana, jucatorii preiau controlul gemenilor Jacob si Evie Frye, in timp ce se infiltreaza si unesc fractiunile interlope ale orasului pentru a respinge controlul templier.

 

Chiar daca are cinci ani, Syndicate este inca o intrare principala in seria de aventuri open-world si se vinde pentru 29,99 dolari pe Steam, unde se bucura de o reputatie majora pozitiva in randul utilizatorilor.

 

Assassin’s Creed Syndicate si Faeria inlocuiesc Kingdom Come: Deliverance si Aztez in lista de jocuri gratuite pentru luna februarie. Sunt disponibile pana joi, 27 februarie. InnerSpace va fi urmatorul joc gratuit din magazinul Epic Games, disponibil 27 februarie – 5 martie. Jocul de aventura / explorare, in modelul Journey and Grow Home, este debutul companiei PolyKnight. S-a lansat in ianuarie 2018.

 

Epic a anuntat la inceputul lunii ianuarie ca va continua sa ofere jocuri gratuite pentru 2020, in urma unui 2019 in care noul magazin a oferit 70 de jocuri celor care isi instaleaza clientul. Epic spune ca jocurile oferite au ajutat-o ​​sa achizitioneze peste 100 de milioane de utilizatori Epic Games Store in primul sau an.