PS5 este consola care se afla in mintea fiecarui fan PlayStation, dar Sony nu a terminat cu lansarea produselor pentru consola actuala.

 

La doar cateva saptamani dupa ce a spus lumii ca noul controler PS5 va fi mult mai bun decat controlorul DualShock 4 pe care il folositi acum, Sony a lansat un produs neasteptat menit sa imbunatateasca jocurile pe PS4. DualShock 4 Back Button Attachment este un dispozitiv de 29,99 USD care poate fi atasat la controler pentru a oferi utilizatorilor doua butoane suplimentare, complet personalizabile.

 

Dispozitivul relativ minuscul se ataseaza pe partea din spate a controlerului si dispune de doua butoane care flancheaza un ecran central tactil OLED, care poate fi utilizat pentru a personaliza butoanele. Sony a explicat intr-o postare pe blog ca butoanele pot fi mapate pentru pana la 16 actiuni diferite si „ofera feedback tactil uimitor”.

 

Butoanele pot fi reconfigurate in timp ce jucati si puteti salva pana la trei profiluri diferite pentru jocuri diferite.

 

Nu este surprinzator, controlerul are, de asemenea, o mufa pentru casti de 3,5 mm, astfel incat sa puteti conecta castile la ea. Back Button Attachment va fi disponibil in magazine in data de 23 ianuarie, fiind vandut pentru 29,99 dolari in SUA si 39,99 CAD in Canada.

 

Anuntul nu face mentiune despre compatibilitatea PS5, desi Sony spune ca produsul „este testat si aprobat pentru toate titlurile tale preferate PlayStation 4 si PlayStation VR si este construit tinand cont de ergonomia DS4.” Asta inseamna DualShock 5 va fi livrat cu butoanele din spate integrate? Este prea devreme sa spunem, dar vom afla mai multe despre controlerul PS5 odata ce Sony va fi gata sa dezvaluie PlayStation 5.

 

In timp ce asteptam, iata o prezentare video a dispozitivului DualShock 4 Back Attachment: