Mafia II: Definitive Edition a fost lansat pe PlayStation 4 si … ei bine, sa spunem ca lasa multe de dorit. Jocul este un remaster pentru Mafia II, care a fost lansat pe PS3 in 2010. Este acelasi joc, dar i s-a oferit o revizuire vizuala. Texturi mai bune, iluminare, performanta – toate lucrurile pe care le asteptati de la un remaster modern.

 

Cu toate acestea, in prezent, o serie de probleme retin relansarea, pana la punctul in care hoarde de fani isi exprima dezamagirea pe forumuri si pe social media. Mai simplu spus, Mafia II: Definitive Edition este necizelat pe PS4. Cu siguranta nu este de nejucat, dar are probleme care chiar nu ar trebui sa fie acolo.

 

Pentru inceput, un framerate instabil impiedica revenirea lui Vito Scaletta sa fie la fel de lina pe cat ar trebui. Pe PS4 Pro, titlul pare sa vizeze 60 de cadre pe secunda, dar nu ramane niciodata prea mult timp acolo. Exista, de asemenea, rapoarte de stutter consistent, in special in timpul unor misiuni principale.

 

Si apoi sunt bug-urile. Unii jucatori spun ca au fost nevoiti sa reporneasca misiuni intregi, deoarece prompturile de butoane si alte interactiuni pur si simplu nu apar. Altii spun ca l-au facut pe Vito sa ramana blocat in mediu, fortandu-i sa reincarce in mai multe randuri.

 

Exista chiar si probleme audio. Numeroase clipuri de joc deja pe YouTube evidentiaza cutscene-uri unde sunetul se aude incredibil de tare, in timp ce jocul in sine este are un volum mic. Si in anumite scene, mixarea audio pare sa fie peste tot.

 

Pe scurt, aceasta nu este remasterul la care multi sperau. Cu putin noroc, aceste probleme vor fi reduse mai devreme decat mai tarziu.