Playstation Plus Februarie 2020  – Abonatii PlayStation Plus vor avea acces la trei jocuri (sau cinci, in functie de cum vrei sa le numeri) in februarie: BioShock: The Collection, The Sims 4 si Firewall Zero Hour. Aceste jocuri PlayStation 4 vor fi disponibile ca parte a PlayStation Plus incepand de marti, 4 februarie.

 

BioShock: The Collection include continutul single player din BioShock, BioShock 2 si BioShock Infinite si toate continuturile suplimentare pentru un singur jucator din aceste jocuri. Colectia include, de asemenea, Columbia’s Finest pack si comentariile regizorului, cu Ken Levine si Shawn Robertson.

 

Sims 4 este, desigur, cel mai recent joc din seria de life simulators a Electronic Arts, care ofera o mare varietate de pachete de expansiune si add-on-uri.

 

In cele din urma, Firewall Zero Hour este un shooter multiplayer 4v4 dezvoltat exclusiv pentru PlayStation VR. Noul sezon al jocului incepe pe 4 februarie, in aceeasi zi in care va fi disponibil pe PlayStation Plus.

 

Toate cele trei jocuri vor putea fi descarcate prin PS Plus pana pe 2 martie.

 

Jocurile PlayStation Plus din luna ianuarie – Uncharted : The Nathan Drake Collection si Goat Simulator – sunt disponibile pentru a fi descarcate pana pe 3 februarie.