Playstation Plus Ianuarie 2020  – Abonatii PlayStation Plus vor avea acces la doua jocuri foarte diferite in ianuarie: Uncharted: The Nathan Drake Collection si Goat Simulator. Ambele jocuri PlayStation 4 vor fi disponibile ca parte a abonamentului PlayStation Plus incepand de marti, 7 ianuarie.

 

The Nathan Drake Collection, dezvoltata de Bluepoint Games, include trei titluri PlayStation 3 dezvoltate initial de Naughty Dog: Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves si Uncharted 3: Drake’s Deception. Colectia prezinta trei campanii single player si grafica imbunatatita pentru PS4.

 

Scopul Goat Simulator al dezvoltatorului Double Eleven este sa controlezi o capra si sa provoci haos in jurul tau. Potrivit dezvoltatorului sau, jocul din 2015 este „despre a provoca cat mai multa distrugere in pielea unei capre. S-a comparat cu un joc de patinaj old-school, cu exceptia ca, in loc sa fii patinator, esti o capra, iar in loc sa faci trucuri, ai de distrus lucruri. Distrugeti lucrurile cu stil si veti castiga si mai multe puncte! ”

 

Atat Uncharted: The Nathan Drake Collection si Goat Simulator vor fi disponibile pentru descarcare prin PS Plus pana pe 3 februarie.

 

Jocurile PlayStation Plus din decembrie 2019 – shooter-ul first person al lui Respawn Entertainment Titanfall 2 si jocul de curse Monster Energy Supercross – The Official Videogame sunt disponibile pentru a fi descarcate pana pe 6 ianuarie.