Se pare ca nu este un moment bun pentru jocurile de tip card battle deoarece  Bethesda a pus toate programele Elder Scrolls Legends „in asteptare” pentru o perioada nedeterminata de timp, anuland efectiv atat versiunea consolei cat si un set de carduri planificat.

 

Jocul va fi in continuare complet jucabil si va puteti astepta la evenimente si recompense in joc. Dincolo de asta, totusi, jocul este efectiv inghetat in timp.

 

Drept compensatie, Bethesda inmaneaza o carte de colectie Tamriel gratuita tuturor celor care se conecteaza. Versiunea jocului GAEA orientata in Asia este inca in curs de dezvoltare.

 

Compania nu a spus de ce a oprit munca. Dezvoltarea Elder Scrolls Legends a fost, insa, mai mult decat putin problematica. Bethesda a renuntat la echipa de dezvoltare initiala la Dire Wolf Digital in favoarea Sparkypants din cauza „potentialului neexploatat” si au existat rapoarte despre plecarile personalului, precum si reclamatii cu privire la software-ul buggy.

 

Legends s-a straduit sa concureze cu numele importante din categorie precum Hearthstone si Magic: The Gathering si Bethesda ar fi putut crede ca sustinerea jocului nu merita efortul.