Daca nu aveti un cont pentru Epic Games Store pe computer, acum este momentul sa creati unul, deoarece platforma de jocuri digitale ofera in prezent Borderlands: The Handsome Collection gratuit. Puteti descarca gratuit colectia de acum pana pe 4 iunie si o puteti pastra pentru totdeauna. Chiar daca nu aveti de gand sa va jucati chiar acum, asigurati-va ca adaugati colectia la biblioteca dvs. digitala si o salvati pentru o zi plictisitoare.

 

Colectia Handsome include jocurile Borderlands 2 si Borderlands: The Pre-Sequel, impreuna cu tot continutul suplimentar bonus care adauga zeci de ore de joc la titlurile deja lungi. Si asigurati-va ca spuneti colegilor dvs., deoarece Borderlands este cel mai bine jucat in co-op cu pana la patru jucatori.

 

Epic Games Store ii incanta in permanenta pe jucatori cu ceva gratuit. De obicei, este vorba de jocuri indie si clasice, desi Borderlands: The Handsome Collection se alatura unui sir de blockbustere gratuite care au inceput cu GTA V cu cateva saptamani in urma.

 

Zvonurile online au scos la iveala care dintre blockbustere au fost gratuite cu o saptamana inainte de anuntul oficial. Dupa GTA V a fost Civilisation VI, apoi Borderlands: The Handsome Collection din 28 mai. Daca scurgerile sunt 100% exacte, Ark: Survival Evolved, jocul de actiune / supravietuire cu dinozauri va fi gratuit pe Epic Games Store din 4 iunie.