Cel mai nou personaj al lui Dota 2 este unul care a fost speculat de ani buni: Void Spirit, care se alatura celor trei frati ai sai de spirit in joc in aceasta toamna.

 

 


 

Abilitatile Void Spirit nu sunt cunoscute; el a fost prezentat doar intr-un videoclip teaser inainte de a se materializa pe scena The International 2019 din Shanghai. El poarta un staff care radiaza un fel de energie intunecata si pare a fi capabil sa se teleporteze in jurul hartii.

 

Void Spirit se alatura lui Snapfire, anuntat ieri, ca noi eroi pentru popularul joc MOBA. Snapfire este de o estetica decisiv mai neplacuta decat Void Spirit. „Este suficient de radical pentru oamenii care au spus ca Snapfire este prea cartoony”, a spus un Redditor despre Void Spirit.

 

Au existat trei eroi Spirit in Dota 2 de cand Ember Spirit si Earth Spirit s-au alaturat fratelui Storm Spirit in noiembrie 2013. Natura lor elementara i-a determinat pe fani sa speculeze un al patrulea care se afla acolo, undeva; Se pare ca acesta provine si controleaza un plan astral care ii permite sa calatoreasca oriunde, atat timp cat se indreapta incet cu mainile inclestate in spate, contempland adanc.

 

International 2019, care garanteaza cel mai mare fond de premii pentru un singur eveniment (datorita vanzarii unui Battle Pass) care a ajuns la 34.103.341 dolari inainte ca turneul sa inceapa marti. Aceasta este cu aproape 10 milioane de dolari mai mult decat anul trecut. In cea de-a cincea zi, Team Liquid a invins Team Secret cu 2-0 in cea de-a cincea runda. PSG.LGD si OG au avansat de la Bracket-ul superior cu 2-0 si 2-1 victorii asupra lui Vici Gaming si, respectiv, Evil Geniuses.

 

Finala incepe in aceasta seara la 22:00. EDT, cu PSG.LGD si Team Liquid care se confrunta in cel mai bun dintre trei, iar OG obtine castigatorul intr-o finala de cinci jocuri, incepand cu 2:00 EDT duminica.