In 2018, un exploit a fost gasit in Nintendo Switch, care ar permite utilizatorilor sa ruleze in afara codului. Desi acest lucru a condus, bineinteles, la o anumita piraterie, moderii si coderii se distrau cu consola, pana la a rula Android pe sistem, cu toate caracteristicile si trucurile pe care le aduce cu el.

 

Asa cum arata acest clip video de la xdadevelopers, prin rularea sistemului Android de pe un card SD, nu il instalati chiar in sistem – puteti transforma Nintendo Switch intr-un dispozitiv multimedia si de internet care va rulade asemenea, jocuri mai vechi prin emulare.

 

 

 

Joy-Cons functioneaza nativ, ceea ce este binevenit, dar chiar mai placut este modul in care sistemele de andocare fara fir nu functioneaza doar pentru titlurile Nintendo, dar si pentru Netflix, care ruleaza in docul de pe televizor si apoi se reia imediat ecranul comutatorului daca il ridicati.

Sunt insa si dezavantaje: evident, nu exista nici un GPS, microfon sau camera, astfel incat o multime de aplicatii Android nu vor functiona corect. Si exista cateva bug-uri (aceasta este doar prima versiune de lansare!), Cum ar fi Joy-Con thumbsticks nu functioneaza in Dolphin, rotatia ecranului fiind ciudata si unele probleme de viata a bateriei.

Daca doriti sa il incercati singur, puteti descarca tot ce aveti nevoie aici.