Opera GX este un browser web pentru PC construit cu mai multe caracteristici concepute special pentru gameri. Unele dintre acestea sunt optiunile pentru limitarea procesorului si memoriei RAM, selectorul de culori, VPN-ul si ad blocker-ul incorporat si integrarea serviciilor de mesagerie precum Twitch, WhatsApp, Facebook Messenger, etc. Opera GX a implinit un an si este modernizat la „LVL2” cu mai multe caracteristici noi, cum ar fi integrarea Discord, modul intunecat fortat si un „Hot Tabs Killer” pentru identificarea si inchiderea paginilor solicitante.

 

Cu actualizarea Opera GX LVL2, veti putea utiliza versiunea web completa a Discord din bara laterala din browser. Discord poate fi folosit chiar si fara a parasi pagina curenta, indepartand dificultatea comutarii paginilor sau aplicatiilor pentru a mentine comunicarea. Acest lucru poate fi util daca transmiteti in direct si interactionati cu spectatorii de pe mai multe platforme simultan.

 

Pe langa anuntarea integrarii Discord, echipa din spatele browserului a lansat si un server Discord pentru a interactiona cu fanii la prima sarbatoare a zilei de nastere a browserului. Va puteti alatura serverului Opera GX Party facand clic pe acest link.

 

Opera GX primeste, de asemenea, un nou comutator „Force Dark Pages”, care – asa cum sugereaza clar numele – va forta site-urile web sa se incarce cu fundalul intunecat in loc de cele deschis. Functia este in prezent in versiune beta, asa ca va puteti astepta sa vedeti un comportament neregulat in timp ce convertiti paginile normale in pagini intunecate.

 

In afara de aceste doua caracteristici, browserul primeste si o noua caracteristica de optimizare a performantei pentru a completa limitatoarele de procesor si RAM deja existente. Numit „Hot tab killer”, poate fi folosit pentru a identifica si a elimina paginile care consuma resurse, mai ales atunci cand ruleaza in fundal si consuma mai multe resurse decat ar trebui.

 

LVL2 de la Opera GX va fi disponibil incepand de astazi si poate fi descarcat folosind linkul de mai jos.

 

DESCARCATI OPERA GX