Dezvaluit in martie, Apple Arcade reprezinta intrarea lui Cupertino pe piata de jocuri emergente bazata pe abonamente.

 

Astazi Apple a dezvaluit ultimele detalii pe care le asteptam cu totii. Anume data lansarii serviciului – 19 septembrie, precum si modelul de abonament. Acesta din urma va fi „tot ce poti manca” cu 4,99 USD pe luna. Ai o luna gratis pentru a putea incerca serviciul.

 

Mai bine, un abonament acopera intreaga familie (pana la sase membri). Acest lucru ar trebui sa starneasca lucrurile datorita functiilor precum tranzitia perfecta de la iPhone la iPad, Mac si Apple TV, precum si diverse elemente sociale.

 

De asemenea, Apple a promis ca multe titluri Arcade vor fi exclusive pentru platforma. In total, ei au spus ca va avea peste 100 de titluri, dintre care multe exclusiviste, care ar trebui sa inceapa sa apara treptat in primele saptamani dupa 19 septembrie. Apple Arcade va avea, de asemenea, o lansare masiva din start, care acopera 150 de tari.

 

Apple merge in mod clar pentru simplu si perfect in mai multe moduri decat unul, de la experienta in sine pana la tipul de jocuri de pe platforma. Aceasta este cu siguranta o abordare diferita in comparatie cu concurentii precum Google Stadia si xCloud-ul Microsoft, care vizeaza mult mai mult pe scena de jocuri AAA. Cu siguranta vom fi cu ochii pe evolutii.