Facebook Messenger pare sa fie picat, potrivit mai multor semnalari. Cand au incercat sa incarce aplicatia, utilizatorii au fost intampinati cu diferite erori, precum „Couldn’t load messages” sau urmatoarea Eror code 1: (FBAPIErrorDomain)

 

 

Problema pare sa afecteze utilizatorii de pe tot globul, cu mii de utilizatori care raporteaza probleme in conformitate cu site-ul Down Detector, care inregistreaza rapoartele privind esecurile serviciului online. Potrivit jurnalelor Down Detector, Facebook Messenger a picat in jurul orelor 21:45 GMT +

 

“Mesajele nu se trimit si nici nu pot primi mesaje. Nici una dintre conversatiile mele nu poate fi vazuta si nu se incarca mesaje anterioare, doar un ecran gol “, a scris un utilizator.

 

“Messenger nu functioneaza pe nici unul dintre dispozitivele mele”, a sustinut un altul.

Ca si remediu temporar, unii utilizatori au semnalat ca stergerea si reinstalarea aplicatiei a functionat, insa nu toata lumea s-a bucurat de aceasta rezolvare.

Nu este prima data cand serverele Facebook intampina probleme, in special aplicatia Facebook Messenger. In trecut echipa Facebook a fost destul de prompta in a repara problemele, sa speram ca si acum se va intampla la fel.