Pe pagina de start a Google Store, compania a dezvaluit din greseala o poza cu ultimul sau dispozitiv, care inca nu a fost lansat, si anume Nest Hub Max, un display inteligent, care pare sa fie o versiune imbunatatita a Home Hub.

Primii care au descoperit aceasta scapare au fost ce de la Android Police, care au gasit descrieri ale unui dispozitiv numit Nest Hub Max in diagrama casei inteligente de pe pagina Google Store. Odata cu accesarea Home Hub, in oricare dintre tab-uri apareau informatii despre Nest Hub.

Se pare ca dispozitivul va dispune de un ecran HD de 10 inci, de boxe stereo, si o camera Nest incorporata, care va avea capabilitati de supraveghere si de apeluri Duo. Prin comparatie, Home Hub are un ecran de doar 7 inci, si a fost lansat in mod surprinzator fara camera, asa ca apelurile Duo aveau numai suport audio.

Home Hub, alimentat prin Google Asistant, lansat la sfarsitul anului trecut, si care costa 149 de dolari, propunea o abordare simplista in ceea ce priveste ecranele smart. Avand doar putin peste 4.5 inci inaltime, Home Hub ocupa spatiu putin, insa oferea un control inteligent al casei. Cu toate acestea, ecranul este prea mic pentru utilizarea media, iar boxele sale ofera o calitate slaba a sunetului.

In prezent, Google Store vinde Home Hub cu pretul de 129 de dolari, acesta urmand sa scada si mai mult odata cu apropierea lansarii Nest Hub Max. Amazon Echo Show, cu al sau display de 10 inci si camera pentru apeluri video, costa 230 de dolari, iar Lenovo ofera un display inteligent cu ecran de 10 inci si Google Assistant pentru 249 de dolari. Se preconizeaza ca Nest Hub Max, care va avea performante asemanatorare, va avea un pret comparabil cu al acestora.

Nest Hub Max va avea la baza caracteristicile Home Hub, desi nu este inca destul de clar cand va alege Google sa dezvaluie detalii despre noul display smart. Exista posibilitatea ca aceasta lansare sa aiba loc la conferinta pentru dezvoltatori I/O, organizata de Google, care va avea loca la Amfiteatrul Shoreline din Mountain View, California, intre 7 si 9 mai.

In timp ce restul detaliilor despre Nest Hub Max, inclusiv eticheta de pret, raman necunoscute, noul ecran inteligent arata ca fiind o imbunatatire a lucrurilor oferite de Home Hub.

Preluat de pe Digital Trends