Merita mereu sarbatorit atunci cand aplicatia preferata primeste dark mode – cel putin pentru cei care preferam textul alb pe fond negru decat alternativa mai enervanta si mai stralucitoare. WhatsApp este cea mai recenta aplicatie care se va alatura distractiei (cel putin pe Android), dar e nevoie de cativa pasi in plus daca doriti sa va inversati culorile acum.

 

Facebook testeaza in prezent dark mode pentru WhatsApp, ceea ce inseamna ca nu veti gasi o alternativa in setarile obisnuite ale aplicatiei. Va trebui sa instalati o versiune beta a WhatsApp pentru a face comutarea, care in mod normal nu ar fi o problema, cu exceptia acestui mic anunt amuzant care va asteapta atunci cand derulati in partea de jos a listarii WhatsApp din Google Play Store:

 

dark mode

 

In mod normal, nu recomandam instalarea aplicatiilor din alte surse in afara de Google Play Store din motive de securitate, dar cred ca este bine sa utilizati o sursa de incredere (APKMirror) pentru a prelua versiunea beta a WhatsApp de care aveti nevoie pentru dark mode (versiunea 2.20.13). Pentru a incepe, faceti clic pe linkul din browserul dvs. Android si derulati pana la aceasta sectiune de descarcare:

 

Atingeti legatura verde, apoi derulati un pic in jos pe ecranul urmator, pana cand veti vedea butonul mare de „descarcare APK” verde. Atingeti-l si descarcati APK-ul WhatsApp pe dispozitivul dvs.

 

De acolo, accesati aplicatia Fisiere Android, atingeti .APK, ignorati avertismentul si instalati-l.

 

 

Deschideti WhatsApp, atingeti pictograma cu trei puncte din dreapta sus si atingeti Setari. Atingeti Chat-uri si veti vedea o lista noua pentru „Tema”. Apasati pe asta si veti putea alege daca doriti ca WhatsApp sa se adapteze aspectului dispozitivului dvs. sau implicit pentru Light sau Dark mode.