Planul lui Justin Sun, fondatorul TRON, pentru a ajunge sa domine lumea blockchain merge bine. Reteaua TRX a ajuns la un milion de utilizatori, si la o suta de milioane de contracte inregistrate.

 

Numarul adreselor TRON, sau al utilizatorilor, creste cu 10.000, pana la 40.000 pe zi. Potrivit tronscan.org, numarul de adrese TRON va continua sa creasca masiv.

 

Acestea sunt vesti bune pentru TRX, dar si numarul adreselor Ethereum continua sa creasca rapid. Etherscan.io sustine ca reteaua Ethereum creste cu 50.000 de utilizatori pe zi.

 

Un raport saptamanal Dapp a dezvaluit aceste stiri, atragand atentia expansiunii rapide a ecosistemului TRON. Numarul de DApps live din reteabba crescut, de asemenea, cu 20, ajungand saptamana trecuta la 61. Una dintre aplicatiile noi este chiar aplicatia TRON, cu propria piata descentralizata, trx.market.

 

Sun a sarbatorit realizarile printr-un tweet, semnaland ca sistemul a ajuns la o suta de milioane de contracte:

 

Utilizarea monedei este in crestere

 

O noua aplicatie, Blockchain Cuties, care creeaza “accesorii” dragute, s-a alaturat, de asemenea, sistemului TRON in aceasta saptamana, iar TRON a fost portretizat de catre acestia ca fiind o veverita foarte determinata.

 

Blockchain Cuties a fost lansat pe EOS, TRON si Ethereum. Creatorul, Vlad Tomko, spune ca “accesoriile”vor fi limitate la cateva monede specifice. Acest lucru pare sa incurajeze utilizatorii sa investeasca in anumite monede.

 

Piata cripto a avut din nou parte de o crestere ieri, TRX ocupand locul 10 la capitolul capitalizare. Pretul TRX a crescut cu 12 procente in ultimele 24 de ore, in timp ce Bitcoin a avut o crestere de 8 procente, iar Ethereum de 16 procente.

 

Utilizarea aplicatiilor a crescut, de asemenea, cu aproape 50% in ultimele saptamani, lucru care demonstreaza ca moneda este, intr-adevar, in crestere. Acesta nu este singurul blockchain care are succes, in timp ce reteaua Ethereum se lupta cu problemele de scalabilitate.

China a stabilit ca blockchain-un EOS este cel mai bun, iar moneda Waves a crescut in decembrie, lucru datorat si dezvoltarii de catre WAVES a contractelor blockchain inteligente.