In cadrul expo-ului IFA de la Berlin, Razer a anuntat trei versiuni reimprospatate la sfarsitul anului 2019 ale laptopurilor sale de jocuri Razer Blade Stealth de 13 inci. Promitand o imbunatatire semnificativa a performantei fata de ultima generatie, toate modelele noi Stealth dispun de procesoarele Intel Lake din a zecea generatie sub capota. De asemenea, versiunile superioare se lauda cu placa grafica GTX 1650 – prima pentru un laptop de aceasta dimensiune.

 

Toate noile laptopuri Razer pentru jocuri Blade Stealth de 13 inci vor fi livrate la sfarsitul lunii septembrie sau inceputul lunii octombrie cu procesorul Intel Core i7-1065G7 si 16 GB RAM fix ca standard. Designul ultrasubtire si extrem de usor este neschimbat fata de modelele anterioare. Pretul pe un model de baza cu acest procesor incepe de la 1.500 USD. Modelele introduse separat cu un display FHD si grafica GTX 1650 cu 4 GB de GDDR5 VRAM – sau un display tactil 4K si grafica GTX 1650 – vor fi comercializate cu sumele de 1.800 USD, respectiv 2.000 USD.

 

Rivalizand modelul de la inceputul anului 2019 cu grafica MX150, noul model „Mercury White” Razer Blade Stealth va fi livrat cu procesorul Core i7 si grafica integrata Intel Iris Plus. Dispune de un total de 256 GB spatiu de stocare si, avand in vedere imbunatatirile de joc livrate cu Ice Lake, ar putea fi o alegere excelenta pentru jocuri usoare precum Overwatch. De asemenea, este comercializat ca model cu cea mai lunga durata de viata a bateriei.

 

Intre timp, modelul de gama medie a noului laptop de jocuri Blade Stealth ofera un ecran mat FHD, precum si procesor Intel Core i7-1065G7 si grafica GTX 1650. In ceea ce priveste stocarea, acesta este livrat cu un SSD PCIe de 512 GB. Aceasta placa grafica puternica se gaseste, de obicei, in laptopurile de 15 inci si nu a mai fost vazuta niciodata intr-un laptop de 13 inci. Acest lucru probabil va face Blade Stealth o alegere excelenta pentru titluri mai solicitante precum Battlefield V.

 

Modelul superior cu un ecran tactil 4K ofera acelasi procesor de stocare de 512 GB si procesor Intel Core i7-1065G7, precum si grafica GTX 1650 din modelul de gama medie. Ecranul sau, insa, ofera imagini putin mai vibrante in comparatie cu modelul FHD. Toate au 2 porturi USB-C si 2 porturi USB-A, precum si WiFi si Bluetooth 5.0

 

Aceste noi modele Blade Stealth se vor alatura gamei extinse de gaming Razer. Aceasta include Razer Blade 15, precum si Razer Blade Pro 17, care este comercializat ca „inlocuitor pentru desktop”.