Compania britanica Argo Blockchain care se ocupa cu minatul de Bitcoin, si-a depasit propriile asteptari in trimestrul al doilea, a declarat compania intr-un raport publicat pe 2 iulie.

 

Argo Blockchain, care anterior a declarat ca a beneficiat de o crestere a preturilor criptomonedelor, a declarat ca veniturile vor continua sa se imbunatateasca fata de estimarile anterioare.

 

“Compania se asteapta acum sa genereze 161 de BTC, sau 1,38 milioane de lire sterline, in iunie, pe baza unui pret BTC de 10.817,16 USD la 30 iunie 2019”, a confirmat raportul.

 

“Aceasta reprezinta o crestere de aproximativ 101% din rezultatele minatului din luna mai si reprezinta o marja de exploatare de aproximativ 81%. Compania considera ca acest lucru demonstreaza ca societatea este unul dintre cei mai eficienti mineri de pe piata “.

 

In timp ce BTC / USD a scazut ulterior sub 10.000 de dolari, sectorul minier a raportat mari succese in cateva luni de cand piata bull a inceput in aprilie.

 

Dupa cum a raportat Cointelegraph, piata devine din ce in ce mai competitiva, companiile fiind dornice sa activeze pe piata folosind metode tot mai eficiente.

 

Luni, Northern Bitcoin a confirmat achizitionarea a 5.000 de mineri ASIC ca parte a planurilor de extindere. Argo in sine va primi livrarea a 2.500 de unitati pana la sfarsitul trimestrului III 2019.

 

“Randamentele miniere de la echipamentele existente in functionare s-au imbunatatit, in conformitate cu un pret puternic Bitcoin (BTC), care a crescut cu aproximativ 24% de la ultima actualizare operationala din 3 iunie 2019”, se mai arata in raport.