Pretul IOTA creste cu 70%, iar fundatia IOTA anunta o noua functie hash

IOTA IOT/USD a crescut cu 70% in ultimele 6 sesiuni. Urmatoarea bariera se afla la valoarea de 0.3630.

Fundatia IOTA a incheiat un parteneriat cu CYBERCRYPT pentru a organiza o competitie, si ofera premii de 200.000 de dolari.

Pretul IOTA castiga teren iar moneda devine din ce in ce mai puternica. Daca ne uitam la perechea IOT/USD, aceasta a crescut cu 70% in ultimele 6 sesiuni, ajungand la maximul inregistrat pe 20 noiembrie.

Nu cu mult timp in urma, moneda parea vulnerabila la noi scaderi, ceea ce ar fi fost dezastruos. Din fericire, aceasta a crescut in ultimele sesiuni, datorita unui sentiment bullish inregistrat pe toata piata cripto. Fundatia IOTA a luat, de asemenea, masuri drastice pentru a sustine jetonul.

Noua functie hash: Troika

In aceasta saptamana fundatia IOTA a lansat o noua functie hash numita Troika.

Aceasta este o noua functie hash destul de usoara, realizata in colaborare cu CYBERCRYPT A/S, un furnizor de top de sisteme criptografice si de securitate. Troika a fost creata pentru a elimina atacurile analitice. Este disponibila publicului pentru evaluare.

IOTA si CYBERCRYPT organizeaza o competitie. Aceatsa ar scopul de a invita analistii cripto sa evalueze Troika. Premiile totale ajung la valoarea de 200.000 de dolari, si vor fi oferite celor ce reusesc sa sparga acest sistem.

Recenzie tehnica – IOT/USD
Asa cum am detaliat mai devreme, multe vulnerabilitari au fost inregistrate in perioada 7-16 decembrie. Pretul IOT/USD a aratat miscari bearish. Analistii se asteptau la scaderi si mai mari, dar sustinatorii monedei au reusit sa depasearca tehnicalitatile, si sa determine o crestere substantiala, de 70%.

La momentul scrierii acestui articol, vedem o usoara incetinire a trendului ascendent. Avem inainte un nivel de rezistenta slab, in jurul valorii de 0.3630 dolari. Acesta le-a pus piedici investitorilor in timpul sesiunii de joi. In perioada 14-19 decembrie, aceasta valoarea a fost una dintre valorile cheie de suport.

Cresterile ar putea continua

Daca vom vedea in continuare un trend ascendent, iar bariera de 0.3630 dolari va fi depasita, vom avea probabil parte de cresteri rapide. Urmatoarea perioada de interes va fi in toamna, pana la inceputul lunii noiembrie. Bulls urmaresc o noua crestere a pretului de 30-60%, ceea ce ar insemna o revenire la valori de 0.50-0.65 dolari.