La inceputul anului trecut s-a vorbit ca LG va intrerupe seria G – ei bine, zvonurile despre moartea sa par in mare masura exagerate. OnLeaks a dezvaluit un set de randari CAD pentru LG G9. Pare similar cu G8X, desi are de doua ori mai multe camere pe spate.

 

LG a primit trei camere anul trecut, acest model 2020 are patru aranjate intr-o banda orizontala (similar cu V50 si G8). Cu toate acestea, cititorul de amprenta montat pe spate a disparut, noul telefon va folosi un cititor in display.

 

 

 

 

Display-ul este surprinzator de plat – majoritatea companiilor fac eforturi pentru partile rotunjite desi nu toata lumea adora tendinta. Dimensiunile exacte ale ecranului nu sunt cunoscute, dar sursele sustin ca acesta va fi cuprins intre 6,7 ”si 6,9” si va avea marginile foarte inguste.

 

Partea frontala are o singura camera selfie in interiorul unei mici decupaturi in display, la fel ca G8X. Se pare ca LG nu este fan noului trend cu gaura in mijlocul display-ului, dar cel putin a abandonat trucurile inutile pe care le-a avut G8 precum recunoasterea palmei si gesturile de mana.

 

LG G9 readuce tendinta intr-un alt mod – are o mufa pentru casti de 3,5 mm. Care sunt sansele ca acesta sa fie singurul flagship 2020 pentru a avea unul? Oricum, alte caracteristici interesante sunt slotul pentru cartela SIM in partea de sus si ceea ce pare a fi un buton Android Assistant in partea dreapta.

 

LG G9 masoara 169,4 x 77,6 x 8,8 mm, 9,4 mm daca includeti partea camerei. G8 a fost dezvaluit la MWC anul trecut, asa ca ne asteptam sa vedem noul model la sfarsitul lunii februarie.