Potrivit ultimelor scurgeri, viitorul flagship al companiei Samsung, Galaxy S10, va include suport incorporat pentru crypto wallet.

Un pionier in tehnologie, Samsung ar putea deschide calea pentru adoptarea in masa a criptomonedelor.

Imbratisand Crypto?

Leak-urile cu smartphone-ul Galaxy S10 arata suport incorporat pentru portofelele de criptomonede, care ar permite utilizatorilor sa transfere un portofel crypto existent sau sa creeze unul nou direct prin dispozitivul lor. Se spune ca “Samsung Blockchain KeyStore” ofera “un loc sigur si convenabil pentru criptocurrency”, precum si un loc pentru a gestiona cheile private.

Acest lucru ar permite utilizatorilor sa-si pastreze monedele intr-un mediu sigur si sa le foloseasca pentru a face tranzactii.

 

Samsung va lansa oficial Galaxy S10, S10 + si S10 Lite pe 20 februarie.

 

Ce inseamna acest lucru pentru adoptarea Crypto

 

Implicarea Samsung in criptocurrency ar fi un impuls semnificativ pentru tehnologia in devenire, care s-a straduit sa atraga utilizatorii de masa din moment ce bear market-ul s-a instaurat anul trecut. Pana in prezent, criptomonedele au fost folosite in mare masura ca un magazin de valoare si in scopuri speculative, comerciantii continuand sa navigheze intr-un mediu de reglementare incert.

 

Mai multe initiative sunt in prezent in curs de desfasurare pentru a aduce crypto maselor. Acest lucru a dat nastere unei comunitati inflacatoare de companii si companii adoptive timpurii, care doreau sa distribuie sisteme de plati descentralizate.

 

Samsung inoveaza cu introducere de crypto wallet

 

Intercontinental Exchange (ICE) conduce unul dintre cele mai mari eforturi pentru a aduce criptomonedele in randul investitorilor si consumatorilor. Prin parteneriatul cu Microsoft, Starbucks si alte companii notabile, ICE doreste sa construiasca un ecosistem pentru plati prin crypto si solutii de tranzactionare. Bakkt, platforma care va livra aceste bunuri, este asteptata sa apara candva in acest trimestru.

 

Samsung ar putea cauta sa prinda tendinta crypto devreme pentru a valorifica viitorul potential de crestere al ecosistemului. Nu ar fi prima data cand compania a impins inovarea pe piata smartphone-urilor. Compania este in curs de a dezvolta primul telefon pliabil , care este de asteptat sa debuteze in acest an.