Producatorul de unitati pentru minerit Bitmain a anuntat doua noi unitati ASIC S17 intr-un comunicat de stiri impartasit cu Cointelegraph.

 

Cele doua noi ASIC-uri miniere, S17e si T17e, vor fi lansate ambele pe 9 septembrie. Compania sustine ca ambele noi modele prezinta imbunatatiri, ceea ce ar trebui sa se traduce in eficienta mai ridicata, functionare mai stabila si mai multa longevitate.

 

De asemenea, Bitmain a lansat specificatiile ambelor masini miniere recent anuntate. S17e are o rata de hash de 64 TH / s si functioneaza cu o eficienta energetica de 45 J / TH, in timp ce T17e ofera o rata de hash de 53 TH / s si o putere de 55 J / TH.

 

Atat S17e, cat si T17e dispun de un sistem de disipare a caldurii cu tub dublu, ceea ce imbunatateste longevitatea hardware-ului si stabilitatea acestuia.

 

Mai mult, Bitmain sustine, de asemenea, ca software-ul incorporat in cele doua noi ASIC are standarde mai ridicate de securitate cibernetica pentru a preveni atacurile nocive.

 

S17e si T17e vor fi lansate in trei loturi. Primul lot va fi disponibil pentru vanzare pe 9 septembrie si este de asteptat sa fie livrat in primele 10 zile ale lunii noiembrie. Al doilea lot va fi vandut pe 10 septembrie si va fi livrat in perioada care incepe pe 11 noiembrie si se va incheia pe 20 noiembrie.

 

Al treilea si ultimul lot va fi vandut pe 11 septembrie, iar livrarea sa este programata pentru perioada care incepe pe 21 noiembrie si se incheie pe 30 noiembrie.

 

Dupa cum a raportat Cointelegraph in august, Bitmain isi va creste capacitatea cu 50% in urmatoarele sase luni pe baza unei comenzi hardware gigant.

 

Compania a anuntat, de asemenea, compensatii pentru intarzierile la livrare. Ca parte a acestei noi initiative, clientii ale caror livrari sunt intarziate vor fi compensate de Bitmain cu cupoane pentru fiecare zi a comenzii lor cu intarziere. Compensarea se bazeaza pe recompense pe actiune ale pool-ului de minat, cu costul de electricitate dedus.