CES 2020 este in curs de desfasurare la Las Vegas, ceea ce inseamna ca toate companiile tehnologice sunt ocupate sa debuteze cele mai noi tehnologii si inovatii. O surpriza placuta vine de la Samsung, care a prezentat o tastatura invizibila care poate fi folosita pe orice suprafata plana.

 

Verge raporteaza ca SelfieType este deocamdata o demonstratie, dar in cele din urma ar putea fi o lansare comerciala. Provine din programul experimental C-Lab Samsung, care a dus la lansarea de produse inainte. SelfieType foloseste, in esenta, camera telefonului pentru a urmari miscarea degetelor, astfel incat miscarile se traduc in apasari de taste reale. Un trailer de la Samsung o arata in actiune.

 

 

Nu este disponibila pentru testarea publica, asa ca este dificil de spus daca tehnologia functioneaza la fel de bine cum este aratat. Tastaturi invizibile au fost deja incercate cu proiectie laser, dar aceasta solutie functioneaza cu telefonul ca si echipament cheie. Daca functioneaza, aceeasi tehnologie ar putea fi folosita si pentru inputuri mai complexe in jocurile mobile.