iPhone 2019 –  Este asteptat ca Apple sa lanseze trei noi telefoane in toamna, impreuna cu actualizarea modelelor existente. Am auzit anterior ca unele dintre modele pot avea trei camere pe spate, senzori de adancime 3D si, probabil, functia Apple Pencil. Acum ca suntem la aproximativ sase luni de la descoperirea din acest an, iata o scurta prezentare a ultimelor scurgeri si zvonuri.

 

iPhone 2019 – Incarcarea wireless bidirectionala

 

Analistul Apple, Ming-Chi Kuo, de obicei una dintre principalele surse de informare timpurie despre noile modele iPhone, sugereaza ca versiunile din 2019 vor dispune de incarcare wireless bidirectionala. Aceasta inseamna ca telefoanele ar putea sa incarce alte dispozitive, cum ar fi AirPod sau alt iPhone.

 

 

iPhone 2019 – Baterii mai mari

 

Vorbind despre durata de viata a bateriei: Cele mai recente versiuni ale iPhone-ului ar putea obtine o imbunatatire. Potrivit lui Kuo, succesorul iPhone XS poate obtine o crestere cu 25% a duratei de viata a bateriei, iar succesorul XS Max ar putea obtine o crestere de 15%. Conform Tom’s Guide, XS are o durata de viata de 9½ ore acum, in timp ce XS Max aproximativ 10 ½ ore. Durata de viata a bateriei XR este cea mai mare dintre toate modelele, de aproximativ 11½ ore.

 

iPhone 2019 – Face ID actualizat

 

Bloomberg raporteaza ca noile dispozitive iPhone isi vor imbunatati capacitatea de identificare a fetei si camera 3D pe care o folosesc.

 

Camera foto, care poate efectua scanari tridimensionale ale imprejurimilor sale, are in prezent o raza de 25-50 centimetri. Surse familiare cu planurile Apple spun ca noua camera va putea functiona cu o raza de 5 metri. De asemenea, senzorii ID-ului vor fi mai bine capabili sa se adapteze la interferente de la lumini invizibile cu ajutorul unui laser mai puternic.

 

iPhone 2019 – USB-C?

 

Rapoartele anterioare au aratat ca unele versiuni ale iPhone-ului ar face intr-un final trecerea la  portul USB-C. Miscarea ar face aparatele compatibile cu mai multe accesorii si incarcatoare. Cu toate acestea, publicatia japoneza Mac Otakara a contestat recent aceste zvonuri, raportand in schimb ca dispozitivele ar pastra in continuare functionalitatea portului Lightning, mult mai putin omniprezent.