Este bine cunoscut faptul ca, din pacate, cifrele financiare ale companiei HTC nu sunt deloc luminoase. Numerele din iunie, iulie, august si septembrie erau alarmante, si, in ciuda stabilizarii din octombrie, sunt inca ingrijoratoare. Fireste, postarea pierderilor consecutive a lasat loc pentru speculatii. Au existat zvonuri ca HTC va parasi piata smartphone-urilor, HTC U12 + fiind ultimul smartphone.

 

DigiTimes raporteaza ca HTC a a respins zvonurile si a reiterat faptul ca se angajeaza sa-si “consolideze afacerea cu smartphone-uri cu noi modele care vor fi lansate la sfarsitul anului 2018 si la inceputul lui 2019”.

 

Compania a declarat clar ca nu are intentia de a parasi afacerea cu smartphone-uri, deoarece telefoanele au devenit “indispensabile vietii umane”. Producatorul de smartphone-uri a reiterat faptul ca VR va juca, de asemenea, un rol cheie in dezvoltarea viitoare a dispozitivelor mobile; ca, impreuna cu AR si ultimul lor telefon cu blockchain, impreuna cu tehnologia 5G, vor forma un viitor interesant.

 

Compania a declarat ca planurile sale includ mai multe dispozitive de consum si de intreprindere care vor fi anuntate la sfarsitul anului 2018 si la inceputul anului 2019. In plus, compania taiwaneza intentioneaza sa lanseze o versiune de 6GB RAM / 128GB ROM a HTC U12 Life la sfarsitul lunii decembrie.