Astazi, Apple va tine conferinta principala de deschidere pentru WWDC 2020, Conferinta sa anuala pentru dezvoltatori la nivel mondial. Compania va discuta despre iOS 14 pentru iPhone si iPad, precum si despre software-urile noi WatchOS si MacOS pentru Apple Watch, MacBook, iMac si Mac Pro.

 

Dar cea mai mare schimbare poate sa nu fie despre aspectul Mac-urilor sau caracteristici noi pentru iPhone. Se zvoneste ca Apple va anunta ca cipurile care alimenteaza computerele sale Mac se vor schimba, trecand de la cipurile realizate de Intel la cele noi bazate pe ARM similare cu cele construite pentru iPhone.

 

Aceasta miscare este zvonita de ani buni, cea mai recenta gasindu-se intr-un raport al lui Bloomberg, care citeaza surse anonime familiare cu planurile companiei. Miscarea poate permite Apple sa creeze laptopuri mai subtiri, cu o durata de viata mai buna a bateriei si ventilatoare de racire potential mai linistite. Dar tranzitia va dura probabil un an sau mai mult, iar computerele cu noile cipuri in interior probabil nu vor fi lansate imediat.

Puteti vedea live conferinta WWDC 2020 accesand urmatorul link .