LA Times, cel de-al patrulea ziar ca popularitate in Statele Unite, s-a inscris recent ca editor verificat in Brave Browser. Publicatia va putea acum sa primeasca contributii in moneda BAT (Basic Attention Token).

 

LA Times este un ziar cotidian care a fost publicat in Los Angeles, California, din 1881. Este cel mai mare ziar american, care nu are sediul central pe Coasta de Est. Conform estimarilor de pe Similar Web, latimes.com este vizitat de peste 37 de milioane de ori pe luna.

 

Pe 11 aprilie 2019, latimes.com a semnat pentru a deveni un editor verificat cu Brave Browser, alaturandu-se rangului altor editori verificati, cum ar fi The Guardian, Washington Post, LADbible si CryptoSlate.

 

Rasplata sistemului permite creatorilor de continut sa fie platiti fara a utiliza anunturi. Cititorii care folosesc Brave Browser stabilesc o suma sub forma de “contributie lunara” in in moneda BAT, care este divizata intre site-urile pe care le viziteaza cel mai mult.

Utilizatorii nu au nevoie nici macar sa achizitioneze BAT pentru a contribui la site-urile web pe care le viziteaza. Utilizatorii browserului pot alege sa vada reclame in timpul navigarii, castigand 70% din venitul publicitar generat de serviciu. Aceste castiguri pot fi apoi returnate editorilor.

 

Editorii pot colecta aceste contributii in BAT sau pot fi convertite in fiat prin serviciul de cripto-conversie al Brave numit Uphold.

Nici editorul, nici cititorul nu trebuie sa faca nimic diferit, permitand editorilor sa produca continut de calitate, fara a fi nevoiti sa foloseasca reclame pentru a genera un venit.