Conform TMZ, Colin Kroll, co-fondator al HQ Trivia si Vine a murit in Manhattan, la numai 34 de ani, de ceea ce se presupune a fi fost o supradoza. Kroll apucase sa fie CEO al companiei pentru doar trei luni, dupa ce fondatorul si colegul sau, Rus Yusupov s-a retras din aceasta pozitie. Lucrurile sunt acum neclare in privinta startup-ului. HQ Trivia nu a emis inca niciun comunicat.

 

Faima lui Colin Kroll se datoreaza dezvoltarii aplicatiei Vine, impreuna cu Yusupov si Dom Hoffmann. In doar patru ani de la lansarea din 2013, platforma a devenit un adevarat fenoment social si cultural, avand propriile vedete si momente epice. Viata lui Kroll de la lansarea aplicatiei a fost marcata de controverse. Twitter l-a dat la o parte la doar un an si jumatate dupa ce a cumparat Vine. Conform “Recode”, Colin Kroll a primit numeroase reclamatii din partea angajatelor Vine pentru comportament neadecvat. Desi femeile nu au depus plangeri oficiale, banuielile au fost suficiente pentru a-i determina pe investitori sa isi puna semne de intrebare cu privire la competentele lui.

 

Nu stim, deocamdata, cum va afecta HQ Trivia aceasta pierdere. Aceasta tragedie s-a intamplat exact cand afacerea incerca sa se extinda dincolo de radacinile sale, si este posibil ca strategia pe termen lung sa fie schimbata. Moartea lui Kroll ar putea sa atraga interesul privind conduita directorilor executivi din domeniul tehnologic, atat in ceea ceea ce priveste munca, cat si viata personala.