eToro – Va doreati sa faceti prima investitie in criptomonede, dar va era prea frica sa intrati in piata la momentul nepotrivit?  Platforma sociala de tranzactionare eToro ofera gratuit ethereum oricarei persoane care deschide un cont in aplicatia sa .

Odata ce v-ati inscris in aplicatie, contul dvs. va fi automat creditat cu 0.1% Ethereum (ETH) (putin peste 15 USD la momentul scrisului). Nu este o afacere rea. Chiar mai bine, walletul eToro este disponibil atat pentru Android, cat si pentru iOS, deci nu aveti nici o scuza sa nu profitati de aceasta oferta.

Compania a lansat primul wallet in noiembrie anul trecut. Cateva luni mai tarziu, a lansat o actualizare care a facut posibila achizitionarea de criptomonede direct din aplicatia de wallet – fara a fi necesara o platforma de tranzactionare (trebuie remarcat ca va trebui sa fiti un utilizator eToro pe deplin verificat pentru a utiliza un wallet standalone).

In plus fata de Ethereum (ETH), portofelul accepta Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) si Stellar Lumens (XLM).

Grabiti-va: oferta este valabila numai pentru primele 100.000 de inscrieri. Acum, cereti gratuit Ethereum si inscrieti-va la walletul facand click pe acest link.