Fundatia Tron, aflata in spatele celei de-a 11-a criptomoneda ca volum de piata, Tron (TRON), va deveni partenera cu clubul britanic de fotbal Liverpool, a declarat directorul executiv al Tron Justin Sun intr-un tweet pe 24 aprilie.

 

In timp ce Sun nu a inclus detalii specifice legate de natura viitorului parteneriat, tweet-ul contine o scurta invitatie video de la Liverpool Football Club (LFC), cu logo-ul Tron care apare in videoclip.

 

CEO-ul Tron a afirmat ca asteapta cu nerabdare sa exploreze acest nou parteneriat, adaugand ca este un parteneriat oficial si ca mai multe detalii vor fi lansate in curand.

 

Misha Lederman, co-fondator al start-up-ului IAmDecentralized legat de TRON, a declarat ca noul parteneriat dintre Tron si LFC “va fi masiv pentru lumea crypto”. El a mai adaugat ca “poate vedea deja logo-ul TRON pe tricoul rosu @LFC la Anfield. ”

 

Samuel Austin, co-fondator si dezvoltator al firmei de plata blockchain HummingPay, a fost de acord ca acceptarea de catre LFC a lui Tron ar contribui la aducerea expunerii la misiunea lui Tron. El a sugerat ca Liverpool ar putea dezvolta propria lor platforma de streaming live, care ar putea fi probabil asistata de platforma peer-to-peer BitTorrent , achizitionata de Tron in iulie 2018.

 

Recent, site-ul DApp.com de aplicatii descentralizate (DApps) a lansat un raport in care sustine ca blocul Tron are cea mai rapida baza de utilizatori DApp.

 

La sfarsitul anului 2018, clubul de fotbal brazilian Premier League Atletico Mineiro a lansat un token denumit “GaloCoin”, o criptomoneda care este legata de rata de schimb valutar nationala si este egala cu un real brazilian. Tokenul fanilor clubului a fost precedat de alte doua, cu clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain si clubul de fotbal italian Juventus, care si-au lansat propriul lor token in septembrie 2018.

 

Anterior, fostul jucator de fotbal Liverpool, Michael Owen, a colaborat cu Singapore Global Offshore Exchange pentru a-si elibera o criptomoneda proprie, care ii poarta numele.