Platforma de tranzactionare crypto, Coinbase, va adauga Tezos (XTZ) la platforma sa profesionala de tranzactionare, Coinbase Pro. Conform unui anunt oficial, Coinbase Pro va deschide transferuri XTZ pe 5 august.

 

Asa cum a facut compania in trecut, Coinbase Pro va lista tranzactionarea XTZ completa in patru etape: (1) transfer-only, (2) post-only, (3) limit-only si, la final, (4) tranzactionare completa . In plus, schimbul va lista etapele pe Twitter. Toate jurisdictiile sunt declarate sa primeasca sprijin imediat pentru noua oferta, cu exceptia statului New York.

 

De asemenea, compania mentioneaza ca Tezos nu este disponibil pe site-ul sau principal, Coinbase.com sau in aplicatiile sale mobile.

 

In plus fata de moneda XTZ, Tezos are o platforma pentru cripto-ledgering, care foloseste contracte inteligente si votarea Proof of Stake.

 

Conform raportului Cointelegraph, banca de investitii din America Latina BTG Pactual a anuntat ca intentioneaza sa-si transfere ofertele de token de securitate pe platforma blockchain si contracte inteligente Tezos.

 

Dalma Capital, care a facut parteneriat cu BTG Pactual, intentioneaza sa foloseasca Tezos pentru a simboliza o varietate de active, inclusiv imobiliare, capitaluri proprii, credite, precum si cluburi sportive globale.

 

Intr-o recenta miscare a industriei, Tezos a angajat un fost executiv PwC in functia de CFO al companiei in iunie. Presedintele fundatiei Tezos, Ryan Jesperson, a comentat:

„Intrucat fundatia continua sa furnizeze resurse unui ecosistem Tezos in crestere, CFO si conducerea operatiunilor vor fi esentiale pentru succesul nostru. Experienta lui Roman il face specialistul ideal in finante si operatiuni pentru echipa noastra. El este deja familiarizat cu oportunitatile si provocarile cu care se confrunta proiectele blockchain si are o intelegere profunda a fundatiei Tezos inca din timpul sau la PwC. “