Cea mai lunga durata de viata a bateriei – De la 5G si afisaje pliante la camere de tip pop-up si cititoare de amprente pe ecran, anul acesta a fost un moment dinamic pentru telefoane.

Dar daca aceste tendinte tehnologice sunt sau nu aici pentru a ramane, o caracteristica a telefonului se afla intotdeauna in fruntea listei pentru utilizatori: o viata lunga a bateriei.

 

 

Cu cea mai buna durata de viata a bateriei dintre cele cele mai recente iPhone-uri, iPhone XR a rezistat 19 ore si 53 de minute. Acesta ofera, de asemenea, multe functii iPhone dorite, inclusiv un ecran mare excelent intr-un corp confortabil, performanta rapida, Face ID si incarcare fara fir, precum si o camera care este in mare parte la fel de buna ca iPhone XS.

 

 

Galaxy S10 Plus are un ecran fenomenal AMOLED, o multime de instrumente utile de camera si optiunea de incarcare fara fir a altor dispozitive. Durata de viata a bateriei a fost de 21 de ore. In cazul in care telefonul este prea scump sau prea mare pentru dvs., cu toate acestea, puteti lua in considerare omologul sau mai mic, S10, care a durat 18 ore in timpul testelor noastre de baterii.

 

 

Incarcat cu patru camere si cu un design frumos, Huawei P30 Pro are una dintre cele mai bune camere foto. De asemenea, detine cea mai lunga durata de viata a bateriei pentru orice telefon pe care l-am testat anul acesta cu un timp de 22 de ore si 57 de minute. Huawei P30 are, de asemenea, o viata extraordinara a bateriei, care dureaza 21 de ore si 31 de minute.

 

 

 

In timp ce Note 10 va fi anuntat pe 7 august, Note 9 este inca un telefon remarcabil. Bateria sa a durat 19 ore si 20 de minute. In plus, are un ecran mare, luminos, un stilou S Pen incorporat care poate declansa camera telefonului si o multime de spatiu de stocare intern.