Actorul Anil Kapoor a impartasit un videoclip al fondatorului Microsoft, Bill Gates, care explica internetul pentru gazda TV David Letterman in 1995. Anil a postat videoclipul pe Twitter si a scris alaturi de el: „Uite ce am gasit pe Internet. In 1995, la numai doi ani de la nasterea web-ului mondial, @BillGates a incercat sa explice „Internetul” lui #DavidLetterman. ”

 

In videoclip, un Letterman sceptic il provoaca pe Gates sa-l convinga de relevanta internetului. „Este usor sa critici ceva ce nu intelegi pe deplin”, spune Letterman, „Ce imi lipseste aici, de ce am nevoie?”

 

„Este noua revelatie”, spune Bill Gates. „A devenit un loc in care oamenii isi pot publica propriile informatii … Este ireal ce se intampla; puteti trimite posta electronica catre oameni. Letterman il intreaba pe Gates, dupa ce a citat un exemplu de ascultare a unui joc de baseball online, ce face internetul diferit de radio. „Puteti asculta jocul oricand”, explica Gates, sugerand ca inregistrarea poate fi stocata pentru mai tarziu. Letterman se intreaba atunci ce il face diferit de un magnetofon.

 

„Si restul a fost istorie”, a raspuns o persoana la tweet-ul lui Anil. „Baba jhakaas”, a scris un altul. Mai multe persoane s-au intrebat daca Bill Gates va putea sa explice mai lucid acum internetul. Gates a fost profilat intr-o noua serie de documentare Netflix, in timp ce Letterman gazduieste un talk-show pe serviciul de streaming. El a intervievat recent actorul Shah Rukh Khan intr-un episod din My Next Guest Needs No introduction, care a fost intampinat cu critici similare pentru neintelegerea gazdei atat de SRK, cat si de India.

 

Anil a jucat cel mai recent in Total Dhamaal si Pagalpanti. Urmatorul va fi vazut in Malang si Takht.