Apple a aliniat o distributie blockbuster pentru emisiunile din noul sau serviciu de streaming, Apple TV + si veti putea vedea premierele pe 1 noiembrie. Trailerele pentru primele trei emisiuni au fost deja vizionate de peste 100 de milioane de ori, dar sunt mai multe emisiuni care urmeaza sa apara.

 

Trailerul pentru See aired din timpul evenimentului, cu Jason Momoa, cunoscut pentru rolurile sale ca Aquaman si Khal Drogo. In cadrul serialului The Morning Show, joaca Jennifer Aniston, Reese Witherspoon si Steve Carell. Entertainment Weekly a numit-o „seria cea mai asteptata a toamnei”. Exista si Dickinson cu Hailee Steinfeld. Apple a promis ca va adauga noi emisiuni in fiecare luna.

 

Apple TV + are pretul sub serviciile de streaming existente – va costa doar 5 dolari pe luna pentru un abonament de familie. De asemenea, daca cumparati un nou iPhone, iPad sau Apple TV, veti primi un abonament de un an gratuit. Pentru comparatie, Disney + va fi 7 dolari pe luna pentru un abonament individual si se va lansa la aproape doua saptamani de la TV +.

 

Vizualizati trailerele Apple TV + de mai jos: