In septembrie anul trecut, Apple a lansat o varianta Apple Music pentru browsere web, oferind utilizatorilor o experienta similara versiunii Mac a aplicatiei Music cu sectiuni „Pentru tine”, „Rasfoire” si „Radio”, impreuna cu liste de redare, recomandari si multe altele.

 

Incepand de astazi, varianta Apple Music web a iesit din beta si acum este disponibila pe music.apple.com. Adresa beta.music.apple.com anterioara redirectioneaza automat spre versiunea recent lansata.

 

Dupa ce v-ati conectat la versiunea web a „Apple Music” cu ID-ul dvs. Apple care are un abonament asociat ‌Apple Music‌, veti avea acces la toate bibliotecile si continutul playlistului, precum si la aceleasi mixuri si recomandari personale pe care le vedeti in aplicatiile pentru iOS, Mac si Android.

 

‌Continutul Apple Music‌ este redat chiar in browserul web, oferind acces pentru o serie de dispozitive si platforme care nu au suport pentru aplicatii native, inclusiv Windows 10, Linux si Chrome OS.

 

‌Apple Music‌ pe web este, de asemenea, unde puteti accesa mixurile dvs. Apple Music Replay cu liste de redare personalizate pentru fiecare an, care reflecta cele mai cantate melodii. Odata activata Apple Music Replay, puteti adauga liste de redare la restul dispozitivelor.

 

Daca nu sunteti deja membru al Apple Music, va puteti inscrie aici pentru o proba gratuita de trei luni si apoi selectati dintre planurile individual, familie si student, daca doriti sa continuati.