In incercarea de a concura cu rivali precum Google Duo si Zoom, WhatsApp lucreaza la capacitatea de a permite mai multor utilizatori sa participe la un apel de grup. In prezent, permite doar patru utilizatori sa participe la un apel de grup. Cu toate acestea, cea mai recenta versiune Android a WhatsApp sugereaza ca limita poate fi crescuta in viitor.

 

Zoom si Google Duo permit apelurile video cu zeci de persoane simultan. Prin urmare, acestea au devenit aplicatii de baza pentru toata lumea, in timp ce oamenii practica distantarea sociala pentru a opri raspandirea coronavirusului.

 

Noua caracteristica a fost descoperita in versiunea WhatsApp v2.20.128 beta si WhatsApp v2.20.129 beta pentru Android de WABetaInfo. Functia nu a fost activata inca. Prin urmare, utilizatorii nu vor putea sa-l foloseasca dupa ce se actualizeaza la cea mai recenta versiune.

 

Cu toate acestea, nu exista nicio claritate cu privire la numarul de participanti care va fi permis la apelul de grup odata ce functia va fi implementata. In plus, nu exista niciun zvon despre momentul in care functia va fi disponibila pentru utilizatori.