Roberto Escobar, bine-cunoscutul frate al lui Pablo Escobar, a lansat un telefon pliabil incredibil de ieftin. Cu un pret de doar 350 de dolari, planul este reducerea tuturor jucatorilor importanti din industria smartphone-urilor si vanzarea unui dispozitiv inovator direct consumatorilor. Si, din punct de vedere tehnic, asta se intampla. Este doar un pic dubios cand sapati mai adanc.

 

Daca telefonul pare familiar, asta se datoreaza faptului ca Escobar Fold 1 seamana izbitor cu Royole FlexPai. De asemenea, impartaseste acelasi hardware intern, inclusiv un procesor Snapdragon 855, 8 GB de RAM cu 512 GB de stocare interna, un ecran „indistructibil”, care este mai dur decat Galaxy Fold si, cel mai important, un ecran AMOLED flexibil de 7,8 inci. Toate acestea pot fi ale tale pentru … 350 USD. Pare prea bine ca sa fie adevarat?

 

Vanzarea unui dispozitiv rebranduit ajuta la reducerea costurilor, dar este un pret prea mic pentru ceva destul de dificil de fabricat la scara larga. Concureaza mai mult cu un Moto G7 in acea gama de preturi, nu cu telefoanele pliabile de peste 1000 USD.

 

Puteti comanda acest telefon direct de pe site-ul lui Roberto Escobar, dar fiti foarte atenti si pregatiti-va pentru a obtine ceva putin diferit de ceea ce ati platit.