Daca doriti sa fiti unul dintre primii care detin un PlayStation 5, acum aveti sansa, cu accent pe cuvantul „sansa”. Sony le permite oamenilor oportunitatea de a deveni unul dintre primii care precomanda o consola de ultima generatie, dar numai daca o expediaza in SUA.

 

Puteti sa va exprimati interesul pentru a precomanda un PS5 pe site-ul oficial Sony, iar tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti id-ul oficial de retea PlayStation. Compania noteaza ca „va exista o cantitate limitata de console PS5 disponibile pentru precomanda, astfel incat vom invita unii dintre clientii nostri existenti sa fie printre primii care pot precomanda un Playstation 5”.

 

„Rezervarile vor functiona in sistemul prim venit prim servit, asa ca, dupa ce primiti o invitatie prin e-mail, va incurajam sa urmati instructiunile si sa actionati rapid.”

 

Este o veste proasta pentru oricine din afara SUA: Sony remarca faptul ca, desi cei din strainatate pot face o rezervare in prealabil, presupunand ca sunt alesi, consola trebuie expediata la o adresa din SUA.

 

Interesant este ca Sony observa ca procesul de alegere a persoanei care primeste o invitatie nu va fi in intregime intamplator, ci se va baza pe „interesele anterioare si activitatile PlayStation”. Nu intra in alte detalii, dar s-ar putea presupune factori precum jocuri cumparate din magazinul PlayStation, ani de abonament PSN si daca sunteti membru PlayStation Now/Plus va juca un rol.

 

Daca aveti norocul sa primiti o invitatie, aceasta va fi deschisa doar pentru o perioada limitata de timp. Cei selectati pot alege dintre versiunea standard PS5 sau versiunea exclusiv digitala – cea fara unitatea de disc. Este o consola per ID PSN si puteti comanda controlere wireless DualSense, statii de incarcare DualSense, casti fara fir Pulse 3D, telecomenzi media si camere HD.

 

In timp ce ne apropiem din ce in ce mai mult de sosirea PlayStation 5, Sony inca nu si-a anuntat pretul oficial sau data exacta de lansare. Odata cu primul anunt TV scurs recent, asteptati-va ca toate detaliile vor fi dezvaluite in curand.