Compania mama Eos (EOS) Block.one a anuntat o platforma media bazata pe blockchain, numita Voice, potrivit unui comunicat de presa pentru Cointelegraph .

 

Compania sustine ca platforma va utiliza blockchain-ul Eos pentru a oferi transparenta cu privire la functionarea acestuia, fara algoritmi ascunsi sau mecanisme de impingere a continutului, despre care utilizatorul nu stie.

 

In comunicatul de presa, CEO-ul Block.one, Brendan Blumer, a comparat Voice cu platformele traditionale de social media, spunand:

“Adevarul este ca platformele sociale actuale sunt concepute sa foloseasca utilizatorii lor. Uita-te la modelul de afaceri. Continutul nostru. Datele noastre. Atentia noastra. Acestea sunt toate lucruri incredibil de valoroase. Dar acum, este platforma, nu utilizatorul, care culege recompensa. ”

 

Conform raportului, Block.one s-a alaturat recent programului Coinbase Earn, o oferta educationala prin platforma majora Crypto Coinbase. Programul permite utilizatorilor sa ia cursuri pe o criptografie speciala in schimbul unei mici plati in moneda pe care o invata.

 

Asa cum a raportat anterior Cointelegraph, Eos a colaborat recent cu Tether pentru a pune stablecoin-ul USDT pe blockchain-ul EOS. Proiectul delegat de garantie pentru Tether EOS il face potrivit pentru microtranzactiile peer-to-peer.

 

Potrivit unui studiu recent realizat de Diar, criptomoneda Facebook, dedicata platilor, Globalcoin, se va confrunta cu provocari demografice, deoarece baza de utilizatori a platformei este imbatranita.