Ca orice joc Mario Kart, in Mario Kart Tour te vei intrece pe piste de curse cu personajele tale favorite Nintendo. Deoarece acesta este Mario Kart Tour, Nintendo a incercat sa creeze curse inspirate din orasele din lumea reala, pe langa cele clasice. Ei intentioneaza sa incerce sa roteasca cursele prezentate la fiecare doua saptamani si sa ofere variatii speciale de caracter, in functie de localizare.

 

Pe masura ce va intreceti (in aparenta este nevoie doar de un deget pentru a conduce), veti obtine item-uri, veti lupta si debloca alte personaje, veti colecta ecusoane si veti incerca sa navigati pe primul loc. Veti putea sa va mariti rangul online, sa schimbati karturile si planurile si sa participati la provocari bonus.

 

Mario Kart Tour este gratis, dar veti avea nevoie de o conexiune la internet persistenta pentru a face acest lucru. Veti gasi si reclame si nu va mirati daca jocul incearca sa va faca sa platiti pentru a continua sa jucati pe perioade lungi de timp, deoarece aproape toate jocurile Nintendo sunt asa.

 

Daca nu puteti juca inca este din cauza ca Nintendo a lansat recent serverele. Ar trebui sa fie functionale in scurt timp.