EOS (EOS) a recuperat duminica pierderile recente, crescand cu 22,8% intr-una dintre zilele bune ale pietei cripto.

Moneda a atins o noua serie de valori minime anuale in săptămânile anterioare, ajungand vineri, 7 decembrie, la 1.56 dolari, cea mai mica valoare din ultimele treispezece luni. Acest lucru a declansat un semnal de cumparare, iar moneda a inregistrat o crestere de 34% in doua zile.

Tranzactiile EOS/USDT domina piata

Peste 46% din tranzacțiile EOS/USDT au avut loc duminică, subliniind disponibilitatea de a exploata pe termen scurt minimul actual .

De la prețul de pornire de duminică dimineață, de 1,71 dolari, a crescut cu 22,8% în pe parcursul zilei, atingând o valoare maximă de 2,14 dolari. Creșterea a avut loc în timp ce volumul total al pietei a fost în declin – un semn bun pe un bull market, dar un periculos în vremuri mai proaste.

EOS a avut in weeend o crestere de 34.6% , deși o scădere inapoi la aproximativ 2,05 dolari pana la momentul scrierii acestui articol, și o încetinire bruscă a pieței generale, sugerează că volatilitatea monedei inca exista.
Volumele medii de tranzacționare  au fost mult mai ridicate în noiembrie și decembrie decât în ​​perioada august-octombrie. Daca acest lucru reprezinta investitii noi sau doar niste actiuni disperate, ramane de vazut.

Stirile

EOS a avut una dintre cele mai bune evolutii duminică și, în ciuda faptului că a fost cumparat pentru pretul foarte mic, acest lucru s-ar putea datora si anunturilor recente de pe Coinbase.

Coinbase a anunțat vineri că EOS este una dintre cele treizeci și una de monede care ar trebui sa fie luate în considerare pentru listarea pe platforma- un numar care a scazut până la douăzeci și șapte după listarea celor patru jetoane ERC-20, Loom Network (LOOM), Civic (CVC), districtul OX (DNT) și Decentraland (MANA).

Miscarea de la sfarsitul saptamanii ridica trendul pentru o moneda care a zdruncinat increderea investitorilor la inceputul lunii. CTO-ul proiectului , Dan Larimer, a determinat aparitia unei lipse de incredere printre deținătorii de monede, când a anunțat intenția de a începe un nou proiect blockchain– unul despre care se zvonea că ar atrage timp și resurse de la EOS.

Pierderea valorii pentru “regele” ICO a fost atât de neconcordantă cu restul pieței, încât la un moment dat a existat o oscilație a prețurilor de 55% între EOS și una dintre monedele care urmarea să devină “ucigașul Ethereum” , TRON (TRX).