Exchange-ul de criptomonede din Statele Unite, Coinbase, a adaugat EOS pe lista sa de criptomonede, potrivit unui comunicat de presa din 30 mai.

 

Noua adaugare este disponibila pentru tranzactionare si stocare in majoritatea zonelor acoperite de Coinbase, cu exceptia Regatului Unit si a New York-ului.

 

Anuntul arata, de asemenea, ca nu exista taxe de tranzactionare asociate cu EOS; costul este in schimb platit in resursele de calcul, cum ar fi un impozit pe RAM, procesoare sau latime de banda a retelei. Utilizatorii care ruleaza reteaua castiga, de asemenea, EOS contribuind la puterea de calcul necesara pentru a executa tranzactii.

 

EOS este una dintre cele mai mari criptomonede recent adaugate la bursa – cu un plafon de piata de peste 8 miliarde USD . Coinbase a adaugat, de asemenea recent, support pentru inca doua jetoane, stablecoin-urile dai si USD coin (USDC).

 

La inceputul lunii mai, Coinbase si-a extins oferta globala, oferind sprijin comercial pentru peste 50 de noi jurisdictii si un program educational cu plati crypto mici, Coinbase Earn, disponibil in peste 100 de tari.

 

Mai recent, vicepresedintele Coinbase pentru afaceri, date si international, Emilie Choi, a confirmat ca tranzactionarea descentralizata nu este pe ordinea de zi a schimbului chiar acum. Choi a comentat problemele de conformare fiind un factor descurajator pentru lansarea de catre Coinbase a unui schimb descentralizat (DEX), spunand:

“Trebuie sa ne asiguram ca, daca oferim un dex sa o facem intr-un mod care este sigur in conformitate. Cred ca acum nu mai exista claritate cu privire la modul in care ar functiona. Credem ca acest spatiu este interesant, dar nu investim activ in el chiar acum. “