Mai devreme decat de obicei, Samsung isi va anunta noile flagship-uri din acest an pe data de 14 ianuarie la urmatorul Samsung Unpacked.


Samsung a trimis invitatii presei, unde a specificat ca viitorul eveniment va avea loc pe website-ul Samsung joia viitoare la ora 17.00 (ora Romaniei).


Samsung Unpacked va avea loc in aceeasi saptamana cu cel mai mare eveniment tech al anului, CES 2021. CES este evenimentul unde majoritatea producatorilor importanti de tehnologie isi prezinta cele mai noi produse.


Samsung dezvaluia de obicei noua linie de flagship-uri la sfarsitul lunii februarie, dupa sau in timpul congresului MWC.


Compania nu a dezvaluit detalii legate de noile dispozitive, dar conform scurgerilor de informatii anterioare, anul acesta vor fi prezentate 3 telefoane: Galaxy S21, S21+ si S21 Ultra.


Profiturile companiei sud-coreene din trimestrul 3 al anului precedent au vazut cresteri datorita vanzarilor de telefoane. Cu toate acestea, Samsung a declarat ca va fi o competitie acerba in acest domeniu, in principiu datorita lansarii noilor dispozitive Apple, seria iPhone 12.


Presedintele Samsung, TM Roh, a declarat in Decembrie ca se cauta o marire a segmentului premium de telefoane foldable, astfel incat sa fie accesibile pentru toata lumea. La ora actuala, acestea sunt foarte scumpe, un Galaxy Z Fold 2 avand un pret de 9500 RON.

TM Roh a sugerat de asemenea faptul ca unele dintre noile dispozitive Galaxy vor imprumuta caracteristici de la seria Note. Conform scurgerilor anterioare, este cunoscut faptul ca Galaxy S21 Ultra va putea folosi S-pen, feature disponibil doar pe seria Note pana acum.