Camerele selfie incorporate in ecran sunt considerate un factor decisiv un design-ul unui smartphone, deoarece ar permite o experienta de ecran complet, fara notch sau punch-hole.

 

Ne asteptam doar sa vedem telefoane cu o camera selfie in ecran aproape de sfarsitul anului 2020 si in 2021, dar producatorul de display Visionox a anuntat deja productia in masa a unei solutii.

 

Conform ITHome, solutia Visionox ofera mai multe imbunatatiri hardware pentru a oferi o experienta mai buna. Aceste modificari includ o imbunatatire a transparentei in zona camerei si un „circuit de actionare al structurii pixelilor”  pentru a reduce interferentele.

 

Mai mult, Visionox lucreaza cu producatorii de dispozitive pentru a oferi un algoritm software. Se presupune ca acest algoritm va minimiza difractia, stralucirea si va reduce efectul de „ceata”. Astfel, va rezulta fotografii mai luminoase si cu o claritate imbunatatita, potrivit ITHome.

 

Executivul Xiaomi, Lu Weibing, a declarat anterior in ianuarie ca productia in masa a camerelor selfie pe ecran era imposibila din cauza mai multor obstacole tehnologice. Mai precis, executivul a spus ca ecranele cu 400 de pixeli pe inchi reduc drastic cantitatea de lumina captata de camera selfie afisata. De asemenea, directorul general al Redmi a spus ca optarea pentru o rezolutie mai mica prezinta probleme proprii.

 

Se pare ca Visionox ar fi rezolvat aceste probleme sau pur si simplu pur si simplu inainteaza pentru a fi primi pe piata. Se pare ca primele dispozitive cu camere selfie Visionox in ecran vor fi disponibile in curand.